top of page

Școală de schi și snowboard

Cluj-Napoca | Buscat

ride hard play smart.png

Despre APEX Academy

Educatie. Explorare. Energie

      Bun venit la Apex Academy, sanctuarul perfecțiunii în arta schiului și locul unde pasiunea pentru zăpadă devine o aventură extraordinară! Situată în inima Apusenilor, Apex Academy este mai mult decât o simplă școală de schi - este un centru al excelenței, unde schiorii de toate nivelele descoperă și își îmbunătățesc abilitățile într-un cadru spectaculos.

 

      Cu o echipă de instructori profesioniști, certificați la nivel național și cu o pasiune contagioasă pentru schi, Apex Academy oferă programe adaptate fiecărui nivel de competență. De la începători entuziaști la schiori avansați în căutarea perfecțiunii, fiecare curs este conceput pentru a oferi o experiență personalizată și captivantă.

      Școala noastră nu se rezumă doar la lecții pe pârtie - promovăm o comunitate unită de iubitori ai zăpezii. Evenimente sociale, excursii montane și activități recreative completează experiența noastră holistică, creând legături puternice și amintiri de neuitat între toți participanții.

 

     La Apex Academy, nu doar că învățați să schiați, ci descoperiți pasiunea și libertatea înconjurat de frumusețea naturii alpine. Vă invităm să vă alăturați familiei noastre și să trăiți aventura schiului într-un mod cu totul nou și captivant!

Serviciile noastre


 • 1 oră

  150 de lei românești

 • 1 oră

  130 de lei românești

 • 1 oră

  110 lei românești
 • Tabere de zi Buscat 2023-2024
  Tabere de zi Buscat 2023-2024
  vin., 01 dec.
  Muntele Băişorii
  01 dec. 2023, 08:30 – 31 mar. 2024, 17:00
  Muntele Băişorii, Strada principala nr. 328 C Statiunea Buscat, Muntele Băişorii 407068, Romania
  Tabere de zi în fiecare weekend și în zilele de vacanta pentru preșcolari și elevi.
  Distribuie
 • Tabără Austria Paște 2024
  Tabără Austria Paște 2024
  dum., 28 apr.
  Kaprun
  28 apr. 2024, 19:00 – 03 mai 2024, 19:00
  Kaprun, Kaprun, Austria
  Petrece vacanta de primavara alături de familia ta, intr-o superba zona din Austria, pe ghețarul Kitzsteinhorn. Sau lasă-l pe juniorul tău cu noi și tu bucurate de o săptămână de liniște!
  Distribuie

Lectura

instructor de schi cu echipament complet
imbracaminte de iarna adecvată temperaturilor

Cum îți alegi instructorul?

Bucură-te de fiecare coborâre pe pârtie alături de un instructor de schi potrivit pentru tine! Iată câteva sfaturi simple pentru a găsi ghidul perfect:

 

Experiență și Certificări: Caută un instructor cu experiență vastă și certificări recunoscute.

 

Formare Continuă: Alege un ghid implicat în formare continuă pentru cele mai recente tehnici.

 

Abilități de Predare: Ghizii empatici și răbdători vor face fiecare lecție să fie o experiență plăcută și utilă.

 

Recomandări Solide: Caută recomandări de la alți schiori mulțumiți.

 

Alege un instructor care să îți potrivească stilul și obiectivele în schi și bucură-te de fiecare moment pe zăpadă!

Cum sa te pregătești pentru prima lecție

Pentru a te asigura că experiența ta la schi este plăcută, este recomandat să faci puțină mișcare înainte de a încălța pentru prima oară schiurile. Dacă duci o viață activă, nu trebuie să-ți faci griji, deoarece o încălzire ușoară înainte va fi suficientă pentru a te pregăti.

 

În schimb, dacă nu practici niciun sport și ai un stil de viață mai puțin activ sau petreci mult timp la birou, poți efectua câteva exerciții de mobilitate cu câteva zile înainte de a merge la schi. De asemenea, este benefic să faci seara, după prima lecție, o ședință de stretching de 10-20 de minute pentru a ajuta la prevenirea febrei musculare.

În ceea ce privește echipamentul, este recomandat să optezi pentru haine potrivite activității sportive, preferabil impermeabile. Este obligatoriu să ai mănuși și un buff/eșarfă. Este important să ții cont că vei experimenta un tip de efort nou și, în special la prima lecție, este posibil să te simți puțin "încordat", ceea ce poate genera o senzație de căldură. Dacă instinctul îți spune să adaugi o bluză suplimentară pentru a evita frigul, ignora-l.

La ce să te aștepți în prima lecție

În prima lecție, vei descoperi echipamentul și mediul de învățare, vei avea primul contact cu zăpada și vei experimenta senzația alunecării în siguranță, având instructorul alături.

 

Această experiență îți va diminua frica și te va introduce în plăcerea alunecării pe zăpadă. La finalul lecției, vei purta un zâmbet larg, iar a doua zi, s-ar putea să resimți o ușoară febră musculară în zone pe care nu credeai că implică mușchii.

 

Dacă l-ai adus pe micul tău campion la noi, garantăm că se va bucura de experiență și va aștepta cu nerăbdare următoarea lecție de schi.

Hot Chocolate

RETUR SAU REPROGRAMARE

Experiența nu a fost pe placul tău?

Nici o problemă, dacă motivul este unul întemeiat, cu drag îți returnăm banii sau te ajutăm să reprogramezi ora cu un alt instructor!

Subscribe Form

Thanks for subscribing!

bottom of page